2014-08-07 09:09:29• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Különös, misztikus élmények érhetik

Napi horoszkóp augusztus 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán kicsit több reményt fűz karrierjéhez, mint ami reális: álmai megalapozásának első lépése, ha otthoni dolgait rendbe teszi. Pénzügyekben – a hosszú böjt után – végre kedvező fordulatot hozhat ez a nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Társaságban nagy sikert arathat a mai napon, leginkább estefelé; mindenki rajong önért, tenyerükön hordozzák. Használja ki a sikert jövőbeli céljai megalapozására! Hallgasson mindenben a szívére, kivéve a pénzügyi döntéseket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Talán kicsit sok kötelezettséget vállalt, és most nyög a terhek alatt. Úgy érzi, elvész a tennivalók tengerében. Ha nem sikerül valamit időben elvégezni, vagy legalább az időbeosztásán lazítani, abba most belebetegedhet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába a jó kollégák és a kellemes környezet, mégis kezdi tehernek érezni a munkát, amit éppen végez. Mielőtt álláskeresésbe kezdene, beszéljen főnökével, talán ő is épp alkalmas embert keres valami jobb pozícióra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Igazságérzete nem hagyja nyugodni, s a Jupiter is támogatja, ha az igazáért harcol. Fizikai erőnlétét is javíthatja: sportolási hevületét a Szaturnusz és a Jupiter fényszöge is fűti. Használja ki ezt a ritka alkalmat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy jó kis veszekedés még nem dönti romba a családot, feltéve, ha idejében elcsitul. Persze az se megoldás, hogy mindent magába fojt, és egyedül próbálja megoldani, amit közösen kellene. Álljon a sarkára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagy pénzügyi tervei vannak; ezek nagy része reális, de van olyan is, ami illuzórikus, ködös. Vágyai nem reménytelenek, csak éppen meg kell találnia a megfelelő partnert a tárgyaláshoz. Ez nem kis feladat, de fő a bizalom.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lelke forrong, szívét elárasztják az indulatok. Minden, ami önnel történik, most elsősorban érzelmileg érinti. Talán nem képes teljesen felmérni, mi is történik önnel, de bízzon intuíciójában: hamarosan megtalálja a helyes utat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hessegesse el a borús gondolatokat, legyen képes meglátni, milyen szerencsés és boldog is ön. Ha még egy kis mosolyt is tesz az arcára, mindjárt mindenki kedvesebb lesz önhöz. Egy váratlan találkozás pedig megalapozhatja jövőjét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Különös, misztikus élmények érhetik, amelyek megingatják racionalitását, felébresztik érdeklődését a ködös, ezoterikus dolgok iránt. Óvatosan válogasson az efféle irodalomban, lehetőleg kerülje a csillogó, aranyos domborbetű-nyomásos könyveket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Azt hiszi, hogy önnel már nem történhet semmi új, pedig dehogyisnem! Az élet még a 80 éveseknek is tartogathat meglepetéseket, csak ők esetleg már nem tudnak örülni neki. Aki folyton visszafelé néz, az csak a veszteségeket látja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Most semmi sem lehetetlen, ez a hét alkalmas a reménytelen ügyek elintézésére is! Talán még azokkal is elfogadtatja akaratát, akik eddig nemigen szívelték önt. Barátai most hevesen támogatják. Legvadabb ellenségei távolról tisztelik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: